Aplicatie de Productivitate,  Productivitate

Limiteaza ferestrele din browser folosind OneTab

Zilnic petrecem foarte mult timp in fata calculatorului. De regula, atentia noastra este impartita in functie de informatiile pe care le cautam, le primim sau le gasim.

De cele mai multe ori, gasim o serie de resurse utile, deschidem retelele de socializare, emailul si dintr-o data numarul de ferestre deschise in browserul nostru este foarte ridicat. Performanta calculatorului scade, dar totodata devine din ce in ce mai dificil sa ne concentram pe ce aveam de facut. Avand multe site-uri deschise, jonglam intre email, retele de socializare sau un browser cu informatii utile pentru sarcina la care lucram. Daca ti s-a intamplat si tie, cred ca stii despre ce vorbesc.

Am descoperit o aplicatie ce limiteaza numarul de ferestre deschise, numita OneTab (https://www.one-tab.com). Este o extensie pentru browserul Google Chrome.

Functioneaza simplu, fiind un buton in cadrul browserului.

In momentul in care avem prea multe browsere deschise, la un click pe butonul OneTab din browser, toate ferestrele se inchid si apar sub forma de lista in cadrul unei singure ferestre.

Prin intermediul aplicatiei, calculatorul este solicitat mai putin. Totodata aplicatia poate fi folosita si pentru a avea un istoric clar cu ferestrele inchise la finalul unei zile si redeschiderea acestora in ziua urmatoare (dupa cum se poate observa si in poza de mai sus).

Practic, poti sa-ti pastrezi pentru mai tarziu ferestrele deschise initial si pas cu pas sa te concentrezi pe sarcina pe care vrei sa o finalizezi.

Tu cate ferestre ai acum deschise in browser?

 

cover ebook

 

Am creat un ghid gratuit care ar putea sa-ti vina in ajutor in cazul in care vrei sa afli cum poti sa-ti cresti productivitatea.

Este vorba de Ghidul “33 de aplicatii pentru cresterea productivitatii” si care este disponibil accesand butonul de mai jos.

[button link=”http://www.costinciora.ro/ghidul-33-de-aplicatii-pentru-cresterea-productivitatii/” color=”#34b78b” target=”blank” size=”medium” text=”light”]Vreau ghidul![/button]