Pasiune

Armin van Buuren si ce ne poate invata despre pasiune si succes

Imi aduc aminte cu drag de intrebarea principala a copilariei “ce vrei sa te faci cand vei fii mare?”

Era o intrebare bine ancorata in realitatea acelei perioade: era imediat dupa Revolutia din ’89, era o perioada cu multe schimbari si instabilitate dar si mai mult, o perioada cu speranta. Sincer, nu-mi aduc aminte prea mult ce raspundeam. Imi placea in schimb sa scriu: poezi sau idei de reclame. Ambele au pus bazele pasiunii mele pentru scris.

“You know, sometimes you’re jealous of other people and their achievements, and you wanna be that person, but I’ve come to realize that each individual on this planet has his own path.” – Armin Van Buuren

Armin van Buuren spune ca de mic i-a placut sa faca diverse casete cu muzica. De altfel daca te uiti la orice filmare de la vreun concert in care mixeaza, poti sa vezi pasiunea cu care face acest lucru. Pare ca si cum daca mixeaza in fata de 80000 de oameni sau 40 de persoane el se va simti la fe de bine. Interviurile cu el sunt si mai interesante pentru a vedea simplitatea si pasiunea ce au dus la succesul lui. Armin van Buuren are o avere de 55 milioane de dolari conform topului Money Inc iar conform topului Forbes, intre 1 iunie 2018 si 1 iunie 2019, acesta a avut venituri de 15 milioane de dolari.

Dar cel mai mult, pentru a intelege cum vede Armin pasiunea, este sa citesti versurile de la melodia “I live for that energy”:

I had a dream last night – a vision:
I saw a world full of people
Everybody was dancin’ and screamin’ loud;
They were just there to listen to the music
Some even had their eyes closed
Everybody was just smilin’

It was deep
It was underground
Tranceparent
It was magical
It was a happy place
Celebrating music!
Celebrating life!
Men and women – free – without a worry

Then, when I woke up, I realized:
I wanna BE in that moment
The very essence of my existence is looking for that emotion
And when the weekend comes
I live for that energy.

Ce ne poate invata Armin Can Buuren despre pasiune si succes? Am schitat cateva idei:

1. Incepe cu ceea ce-ti place

In multe interviuri, Armin povesteste despre inceputurile sale. Cu siguranta au exista multe provocari pe parcurs, insa dragostea pentru muzica si tehnologie (el avand background de informatician) l-au dus in acest punct. Indiferent de ce faci acum, gaseste acele lucruri ce-ti fac placere si creste timpul dedicat lor. Poate acum este un hobby dar poate sa devina o cariera.

2. Gandeste in perspectiva

Artistul sustine ca o serie de proiecte adiacente stiluluu de muzica cu care ne-a obisnuit, sunt lansate pentru a creste si a se dezvolta. N-a uitat niciodata sa-si gaseasca pasiunea dincolo de succes si experimenteaza si cu alte stiluri.

3. Gaseste-ti sursa de energie in ceea ce faci

Provocari vei gasi mereu. Cheia este sa identifici acele lucruri care-ti aduc energia si care te fac sa treceri peste provocari. Poate iti gasesti energia din crearea de prezentari si rapoarte excelente, sau poate iti place sa vinzi si sa vezi satisfactia clientilor si dorinta lor de a lucra cu tine. Poate conduci oameni si iti iei energia din dezvoltarea lor si faptul ca le esti partener in dezvoltare.

Succes!

Comments Off on Armin van Buuren si ce ne poate invata despre pasiune si succes