Interviu despre Productivitate,  Mindfulness,  Productivitate

Interviu despre productivitate cu Anca Coman (audio): “Este esential sa fii constient de ce vrei de la viata pentru a fi eficient. Pune-ti intrebarea: Este viata mea ce as vrea sa fie?”

Am aflat despre ce face Anca Coman de curand, si nu am stat prea mult pe ganduri. Am contactat-o fiindca voiam sa aflu mai multe despre evenimentele si proiectele sale de mindfulness. Anca Coman este specialist si trainer mindfulness si in acest interviu audio a raspuns la o serie de intrebari despre cum putem aborda productivitatea prin mindfulness. A fost o discutie foarte interesanta pentru mine, in care am fost prezent si implicat, si cred ca e genul de interviu pe care trebuie sa-l asculti cu gandul la lucrurile pe care le faci dintr-o obisnuita neconstienta. Asadar, te invit sa asculti interviul cu Anca, al carei site poti sa-l gasesti aici.

 

Comments Off on Interviu despre productivitate cu Anca Coman (audio): “Este esential sa fii constient de ce vrei de la viata pentru a fi eficient. Pune-ti intrebarea: Este viata mea ce as vrea sa fie?”