Despre

Despre

Costin Ciora este Consultant in Productivitate si lector universitar doctor la ASE Bucuresti, Departamentul de Analiza si Evaluare Economico-Financiara. Este autorul cartilor „Analiza performantei prin creare de valoare” si „Piata imobiliara si comportamentul investitional” si co-autor la numeroase articole de profil academic pe subiectul analizei economico-financiare.

Dupa mai bine de 9 ani de cercetare in mediul academic (stagii la Dauphine University Paris, Alicante University si Vienna University of Economics and Business) si 7 ani de antreprenoriat, Costin se concentreaza in prezent pe studierea productivitatii individuale, intrucat dupa spusele sale, nivelul de productivitate al angajatilor determina performanta organizationala. Costin scrie articole in domeniul productivitatii atat pe blogul sau cat si in editiile online si print ale Revistei Cariere. Este Digital Certified Coach si prin intermediul programelor si evenimentelor sale de productivitate, contribuie la identificarea tiparelor care conduc la scaderea productivitatii, precum si la solutii pentru eficientizare.

In 2009 a lansat Bucharest Speakers Bureau – primul birou de vorbitori in public din Romania. Este implicat intr-o serie de proiecte de voluntariat precum MagiCAMP si Friends4Education.

Pentru mai multe detalii despre activitatea de cercetare pe care o realizeaza Costin, click aici, iar pentru rapoartele de piata realizate in cadrul Departamentului de Analiza si Evaluare Economico-Financiara click aici pentru platforma webFIN.ro.

Pentru articolele scrise, mai multe detalii pe blog (click aici) sau in Revista Cariere (editia online) – click aici

In martie 2017, a fost inclus in lista “Top Writers in Productivity” de catre platforma Medium.com. Detalii despre articole scrise pe Medium.com aici.

Proiecte lansate: Productiv 30, Ora de Productivitate, Clubul Online de Productivitate. Mai multe detalii aici.

Temele despre care pot vorbi la o conferinta/training sunt:

  • Productivitate si eficienta personala
  • Productivitatea echipelor
  • Analiza productivitatii companiilor
  • Strategie si analiza performantei

Parteneri & Clienti:

Media

c1_cariere_234_0

Revista Cariere – nr 234 – februarie 2017 – Cand si cum vine acea zi de succes din 2017 la care lucrezi din 2016. De la obiective la rezultate

 

 

 

 

Cariere Online: 17.02.2017 – De ce nu-mi iese prima clătită și ce legătură are acest lucru cu îndeplinirea obiectivelor?
Cariere Online: 20.01.2017 – Cunoașterea ingredientelor utile propriei tale persoane. Rolul planificatorului de frigider în viața ta!
– Cariere Online: 12.01.2017 – Timpul de așteptare. Nu încerca să fii productiv!
– Cariere Online: 03.01.2017 – Acest articol îți poate fi de folos: Programează-ți sarcinile în calendar
– Cariere Online: 05.10.2016 – Ce facem când suntem depășiți de sarcini? Tehnici pentru a fi mai productivi
– Cariere Online: 20.07.2016 – Cum înveţi tehnici noi de productivitate?
– Cariere Online: 04.07.2016 – Caniculă sau furtună de productivitate pentru echipa ta? 
– Cariere Online: 17.06.2016 – Productivitatea echipei: 3 momente din Formula 1
– Cariere Online: 31.05.2016 – Tu ce asculți în timp ce lucrezi? 2 aplicații pentru a-ți crește productivitatea
– Cariere Online: 17.05.2016 – Simplifică și spune „NU” mai des! 3 motive pentru care vei deveni mai productiv
– Cariere Online: 03.05.2016 – Esti antreprenor? 3 motive clare pentru care avem nevoie de tine să fii mai productiv 
– Cariere Online: 19.04.2016 – De la amânare la creșterea productivității
– Cariere Online: 07.04.2016 – Ești broască țestoasă sau iepure? De ce mai încet poate fi mai bine 
– Cariere Online: 21.03.2016 – Costurile lipsei de productivitate
– Cariere Online: 08.03.2016 – Influența spațiului de lucru asupra echipei tale
– Cariere Online: 22.02.2016 – 5 aplicații care îți vor crește productivitatea echipei
– Cariere Online: 08.02.2016 – 3 întrebări la început de februarie pentru atingerea obiectivelor anului 
– Cariere Online: 26.01.2016 – 7 strategii simple pentru un 2016 mai productiv

Testimoniale:

 Costin Ciora, deja un brand! Cumva stelele s-au aliniat si am reusit sa-l aduc pe Costin in universul organizatiei Trim Pitesti. Il urmaream de multa vreme si imi doream sa-i bucur si pe colegii mei de intalnirea cu un om atat de valoros si modest! A venit, ne-a oferit “ingredientele pentru productivitate” intr-o “ora de suflet” si mai apoi, cateva zile de curs . Costin crede cu tarie in ceea ce face, impartaseste si celorlalti si chiar ii incurajeaza pe cei care au ceva de daruit. Pentru mine personal, el este un onorant de cinste al unor vorbe in care eu cred: “da din ceea ce ESTI!” 
Liliana Bica - HR manager Adient, Trim Pitesti
Costin recently enlightened and entertained my whole sales team in demystifying what personal productivity really means and how we can really be in control each day through simple methods and constant reflection on how we do things. He really inspired us to feel more confident and optimistic about creating a better work/life balance and becoming more successful. Thank you Costin, it was an enjoyable and very stimulating session for the team!
Colin Lovering - Commercial Director of COS Romania & Chairman, British Romanian Chamber of Commerce
Sa fii productiv inseamna sa te concentrezi pe lucrurile importante din agenda zilnica si Costin mi-a oferit tot suportul necesar pentru acest lucru. Impreuna am identificat ce trebuie corectat si am actionat . Iti multumesc pentru modul in care te-ai implicat si recomand cu incredere serviciile oferite de tine.
Emanuel Stefan - Coordonator zona STAER
In primul rand trebuie sa stii ce vrei sa faci cu viata ta si mai ales “De ce?”. Este esential lucrul acesta. Apoi, oricat de simplu ar parea, ia o bucata de hartie si scrie toate actiunile pe care vrei sa le faci astazi. Ce actiune specifica din aceasta lista te aduce mai aproape de telul tau? 80% din timp stai focusat pe aceste lucruri si vei atinge mult mai repede telul tau. Chiar daca am stiut toate aceste lucruri inainte, Costin m-a ajutat sa le constientizez. Abia atunci le-am aplicat si am devenit cu adevarat productiv. Iti multumesc, Costin.
Iulian Boiesteanu, Director General -UTILROM CONSTRUCT
 Cred din ce in ce mai mult in ceea ce am observat acum mult timp, oamenii pasionati se cunosc intr-o secunda. Asta am simtit si in momentul in care a inceput workshopul ”Cum sa fii un profesor mai productiv” sustinut de Costin. A fost mai degraba o experienta, decat doar un curs livrat. De ce? Pentru ca exista cu siguranta un dictionar, unde cuvantul productivitate este egal, ca definitie, cu Costin.

Experienta a constat in faptul ca au fost doua ore in care am vorbit despre lucruri care au fost testate, incercate, concluzionate de catre trainer si nu de catre un grup de britanici ce efectueaza studii stiintifice. Mi-a placut faptul ca informatiile impartasite au fost personale, reale si cred ca toti participantii au putut relationa cu ele. Asa cum am spus la inceput, recunosc un om pasionat imediat cum il vad, iar Costin e persoana care crede in ceea ce face, vrea sa se imbunateasca, vede beneficiile reale asupra tuturor aspectelor vietii lui si tocmai de asta, rezultatele sunt mai bune pentru el. Asa ca felicitari!

Cristina Dogaru - co-fondator Asociatia Bugetarii Veseli
Pe langa instrumente de lucru, Costin iti da energie sa te apuci de treaba. Asa ca dupa ce s-au terminat cele doua ore de workshop am simtit nevoia sa trec la treabă si am avut o zi foarte productiva.
Mircea Stefan Racoviceanu - Project Manager - Bridging The Gap
Clubul Online de Productivitate, programul gandit de Costin este foarte util pentru setarea prioritatilor si da energie si entuziasm in atingerea obiectivelor propuse. Merita incercat de fiecare dintre noi!
Mihai Caploiu - Internal Auditor
Clubul Online de Productivitate m-a ajutat sa imi structurez prioritatile si sa imi distribui munca foarte usor in calendar. Recomand cu toata increderea!
Iulian Monea - antreprenor
Citesc mereu opiniile tale…ultima a fost cateva zile in mintea mea, foarte clara si concisa.
Flavius, economist
Mulțumesc pentru articolul motivațional! Este o placere sa incepi o zi productiva cu un mic reminder ca lucrurile trebuie facute: azi, acum!”
Georgiana