Curs “12 ingrediente pentru productivitate”

Curs “12 ingrediente pentru productivitate” – Seneca Anticafe, 18 mai 2018 (09:00-18:00)

12 ingrediente logo workshop

Evenimentul este o sesiune de livrare de informatii, constientizare si exercitii, cu obiectivul de a crea o experienta de invatare care sa conduca la actiune rapida si eficientizarea activitatii.

De ce eu?DSC_8394

Productivitatea reprezinta, pentru mine, nu doar un subiect de cercetare, dar si o necesitate. De-a lungul timpului, m-am implicat intr-o serie de proiecte in care nevoia de a fi productiv ducea la studierea mai atenta a conceptului.

Va ofer cateva argumente pentru care sunt potrivit pentru dezvoltarea unui workshop pe subiectul productivitatii:

 1. Cercetarea productivitatii

Am inceput analiza productivitatii dupa ce o perioada de peste 6 ani am analizat performanta companiilor si modul in care companiile creeaza valoare. Prin intermediul articolelor de pe blog-ul meu, a celor din Revista Cariere, dar si prin resursele de pe site, am prezentat rezultatele cercetarii. Am dezvoltat, astfel, o serie de instrumente utile.

 1. Experienta proprie

Dincolo de cercetarea subiectului, in cadrul evenimentelor pe care le organizez vorbesc din propria experienta, intrucat fara a-mi creste productivitatea pas cu pas, nu ar fi existat o mare parte din proiectele in care sunt implicat astazi.

 1. Experieta de livrare evenimente & consultanta in productivitate

Am organizat o serie de evenimente publice sau workshop-uri pentru companii pentru cresterea productivitatii, precum si sesiuni de consultanta cu antreprenori.

 1. Energia

Imi place sa tin audienta “in priza” (asa cum imi spunea o participanta, prin energie si interactivitate. Cum? Pentru ca “De ce-ul?” meu este sa-i ajut pe ceilalti sa-si descopere potentialul prin cresterea productivitatii.

 

Clienti si parteneri

logo-uri parteneri iunie 2017

Cateva testimoniale

“Costin recently enlightened and entertained my whole sales team in demystifying what personal productivity really means and how we can really be in control each day through simple methods and constant reflection on how we do things. He really inspired us to feel more confident and optimistic about creating a better work/life balance and becoming more successful. Thank you Costin, it was an enjoyable and very stimulating session for the team!”

Colin Lovering – Commercial Director of COS Romania & Chairman, British Romanian Chamber of Commerce

“Costin Ciora, deja un brand! Cumva stelele s-au aliniat si am reusit sa-l aduc pe Costin in universul organizatiei Trim Pitesti. Il urmaream de multa vreme si imi doream sa-i bucur si pe colegii mei de intalnirea cu un om atat de valoros si modest! A venit, ne-a oferit “ingredientele pentru productivitate” intr-o “ora de suflet” si mai apoi, cateva zile de curs . Costin crede cu tarie in ceea ce face, impartaseste si celorlalti si chiar ii incurajeaza pe cei care au ceva de daruit. Pentru mine personal, el este un onorant de cinste al unor vorbe in care eu cred: “da din ceea ce ESTI!” .”
 – Liliana Bica – HR manager Adient, Trim Pitesti

“Pe langa instrumente de lucru, Costin iti da energie sa te apuci de treaba. Asa ca dupa ce s-au terminat cele doua ore de workshop am simtit nevoia sa trec la treaba si am avut o zi foarte productiva.”
 – Mircea Stefan Racoviceanu – Project Manager – Bridging The Gap

Mai multe testimoniale pe http://www.costinciora.ro/despre/

 

Structura si modalitatea de desfasurare

Evenimentul se bazeaza pe cartea mea, “12 ingrediente pentru productivitate. Rezultate mai bune si mai mult timp liber”. Vezi detalii aici.

Structura: durata estimativa 09:00-17:00

Partea I: Ingrediente esentiale 

Coperta_12 ingrediente pentru productivitate

Subiecte abordate:

 • Gasirea “De ce-ului”
 • Despre asteptari
 • Obiectivele si evitarea amanarii
 • Energia & productivitatea

 

Partea II: Ingrediente de crestere

Subiecte abordate:

 • Sistemul de planificare
 • Rutina zilnica si obiceiurile
 • Sistemul de urmarire a sarcinilo
 • Prioritizarea sarcinilor

Partea III: Ingrediente de consistenta.

ZAF_2121

Subiecte abordate:

 • Atentia
 • Rabdarea
 • Limitarea intreruperilor frecvente
 • Urmatorul nivel de concentrare

La finalul workshop-ului, vei avea un plan clar de dezvoltare a productivitatii plus “Povestea unei zile productive” (detalii la workshop), precum si realizarea propriei retete pentru productivitate.

Workshop-ul se va desfasura in sesiuni ce combina transmiterea de informatii, cu exercitiile, lucrul in echipa si constientizarea nivelului de productivitate. Scopul este crearea unei experiente de invatare, care sa genereze energia necesara aplicarii rapide. Voi prezenta si o serie de aplicatii pentru cresterea productivitatii utile fiecarui topic in parte.

 

Cursul se desfasoara pe 18 mai 2018 de la 09:00 la 18:00 la Seneca Anticafe, Arhitect Ion Mincu Nr 1, Bucuresti.

Cursul include: 1 zi full de training intensiv si aplicat (8 ore + pauze de ceai, fructe si biscuiti oferiti de Seneca Anticafe), tehnici si instrumente concrete de crestere a productivitatii, diploma de participare, masa de pranz la unul din restaurantele de langa Seneca Anticafe, suport de curs si materiale aditionale, mapa de lucru dar si un exemplar din cartea mea “12 ingrediente pentru productivitate. Rezultate mai bune si mai mult timp liber”.

Pretul cursului este de 650 lei (firma neplatitoare de TVA) – pentru cei inscrisi pana pe 15 aprilie 2018.

Pretul cursului este de 750 lei (firma neplatitoare de TVA) – pentru cei inscrisi pana pe 10 mai 2018.

Pentru inscriere te invit sa-mi scrii la contact@costinciora.ro.