Experimente,  Productivitate,  Sarcini

Care este cea mai importanta sarcina a ta?

Atunci cand avem foarte multe de facut, devine din ce in ce mai greu sa identificam sarcinile care pot conduce la rezultate viitoare. Telefoanele, emailuri, urgentele intervin si ne capteaza atentia. Insa, de cele mai multe ori exista o sarcina importanta pe care daca am finaliza-o zilnic am ajunge la rezultatele dorite.


Fie ca esti angajat intr-o multinationala sau antreprenor, probabil te confrunti cu numarul mare de sarcini zilnice. O parte dintre aceste sarcini sunt cele pe care le-ai stabilit chiar tu, insa o alta parte sunt acele sarcini care fie ti-au fost delegate sau au aparut ca urgente in lista ta. Daca ai putea sa elimini toate sarcinile si sa ramai cu una singura care sa-ti asigure dezvoltarea, care ar fi aceasta?

Fie ca esti antreprenor si trebuie sa te gandesti zilnic la noi modalitati de crestere a afacerii, sau om de vanzari si trebuie sa iei legatura cu noi clienti, exista o anumita sarcina din lista ta care are potentialul obtinerii rezultatelor dorite. Intr-unul din articolele trecute iti vorbeam despre filtrarea sarcinilor (daca nu l-ai citit, te invit sa-l citesti aici).

Indiferent de modul de filtrare a sarcinilor (in functie de importanta, urgenta, munca profunda sau potential de venituri, sau orice alt criteriu), in final vei ajunge la o prima sarcina care te poate duce mai aproape de obiectivele tale.

Poti sa inveti mai multe despre cum sa te concentrezi mai bine pe 1 singur lucru din cartea lui Gary Keller – 1 singur lucru (Editura Litera).

Care este cea mai importanta sarcina a ta?

sarcina-importanta

Te astept si pe pagina mea de Facebook aici.


Te-ar putea interesa si Ebook-ul “Planificarea activitatilor” disponibil gratuit aici.

Ebook Costin Ciora planificarea activitatilor


Acesta este articolul nr. 18 din Experimentul de productivitate30 de zile de scris cate 1 articol/zi pe blog”.  Poti sa citesti articolul nr. 17 aici.